Web Analytics Made Easy - Statcounter

امیر مسعود وادی نژاد گفت: سه سال است که در استان البرز جشنواره بین المللی فیلم و عکس با موضوع "جنگ، کودک و زن" را راه اندازی کرده ایم اما با بی معرفتی و کج فهمی مسئولین استانی هم چنان روی زمین مانده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مسئول انجمن فیلم بسیج هنرمندان استان البرز در گفتگو با خبرنگار "تیتریک" گفت: سینمای دفاع مقدس؛ سینمایی است که یک دهه به عنوان یکی از ارزش های انقلاب و دوران دفاع مقدس بود و سینمایی است که مقام معظم رهبری از آن به عنوان یک الگو یاد می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امیر مسعود وادی نژاد ادامه داد: به غیر از چند مورد، سالهاست که سینمای ایران بویی از الگوی ارزشمند دفاع مقدس نبرده است و حتی می توان گفت مسئولین فرهنگی هم این دغدغه را ندارند و اگر هم داشته باشند بودجه های کلان در اختیار افراد محدودی قرار می گیرد و این می شود که شاهد سینمایی مبتذل می باشیم که روز به روز به نابودی نزدیک می شود.

وی با بیان اینکه این ناعدالتی ها در البرز بیشتر از استانهای دیگر به چشم می خورد، تصریح کرد: هیچ یک از مسئولین استانی در جایگاه خود نیستند و فقط با پارتی و ارتباط به این سمت رسیده اند و به همین دلیل هیچ کار درستی انجام نمی شود.

کارگردان فیلم سینمایی "خط شکن" گفت: سه سال است که در استان البرز جشنواره بین المللی فیلم و عکس با موضوع "جنگ، کودک و زن" را راه اندازی کردیم و آثار خوبی به دبیرخانه جشنواره رسید اما با بی معرفتی و کج فهمی مسئولین استانی هم چنان روی زمین مانده است زیرا اصلا درک درستی از چنین کارهای فرهنگی ندارند.

وادی نژاد گفت: معمولا در فیلم های دفاع مقدس کمتر به بررسی نقش زن و کودک در جنگ پرداختند و جشنواره مذکور در کشور خط شکن بود که متاسفانه در وسط راه متوقف شد.

وی ادامه داد: متوقف شدن این جشنواره در وسط راه نشان می دهد نفوذ فرهنگی دشمن در جامعه و بین مسئولین رخنه کرده و اگر مسئولان بصیرت شان را افزایش ندهند ضربه های جبران ناپذیری متوجه جامعه می شود.

وادی نژاد گیشه محور بودن فیلم ها در سینما را مشکل اساسی خواند و تاکید کرد: امروز تهیه کنندگان روی فیلم هایی سرمایه گذاری می کنند که برگشت پذیر باشد در صورتی که این موضوع نباید در مورد فیلم های ارزشی مثل دفاع مقدس به کار رود.

کارگردان مستند "دلنوا" با اشاره به اینکه وجود یک فیلم دفاع مقدس در جشنواره فجر فاجعه است، گفت: جشنواره فجر همان گونه از که نامش پیداست مختصص دهه فجر و دلاوری های دفاع مقدس است و وجود یک یا دو فیلم با این موضوع در جشنواره نشان دهنده این است که سینمای دفاع مقدس بسیار مهجور مانده است .

این هنرمند البرزی در خاتمه وجود فیلم های کمدی سخیف در سینماها سطح سلیقه مخاطب را پایین آورده است، خاطر نشان کرد: کارگردان و تهیه کننده به سمت ساخت فیلم هایی می روند که فروش بالایی داشته باشد ولی فعالیت سالیان من در عرصه سینما و تلویزیون نشان می دهد سینمای کمدی در گیشه پرفروش است ولی ماندگار نمی شود ولی فیلم های ارزشی و دفاع مقدس همیشه در یادها زنده و پویا است.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۴۷۶۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور مرکز گسترش با ۲۲ کتاب در نمایشگاه کتاب تهران

مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی با ۲۲ عنوان کتاب در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران حضور خواهد داشت. - اخبار فرهنگی -

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری تسنیم، تازه‌ترین اثر تهیه شده توسط مرکز گسترش با عنوان «همبستگی علم و هنر در سینمای مستند» اثر احمد ضابطی جهرمی که در هفدهمین جشنواره «سینماحقیقت» رونمایی شد، در نمایشگاه کتاب امسال، عرضه می‌شود. استاد ضابطی جهرمی روز جمعه 21 اردیبهشت ماه، از ساعت 16 تا 18 در غرفه مرکز در نمایشگاه حضور خواهد داشت.

کتاب‌های «هنر دقت (کلام و تصویر در مردم نگاری)» مایکل اوپیتس و احمد الستی و ترجمه محمد همتی، «صدای آینه‌ها» گفتگوی معصومه کیانی با منوچهر طیاب، خسرو سینمایی و محمدرضا اصلانی، «دوربین شخصی سینمای ذهنی و فیلم جستار» لائورا راسکارلی و ترجمه محمدرضا فرزاد و «پژوهش سینمایی (کشف سوالی درباره جهان و پرسشی درباره شکل برای فیلم مستند)» محمد تهامی‌نژاد از جمله عناوینی هستند که در غرفه مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی عرضه خواهند شد.

تعدادی از آثار منتشر شده مرکز در یک سال گذشته در سایت فیدیبو عرضه شده و قابل دسترسی است. علاقه‌مندان به مطالعه آثار مربوط به سینمای مستند، در ایام برگزاری جشنواره هم می‌توانند 15 کتاب‌ از جمله «دگرخوانی سینمای مستند» اثر محمدرضا اصلانی را از فیدیبو تهیه کنند.

سی‌ و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران 19 تا 29 اردیبهشت 1403 در مصلی امام خمینی (ره) برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مرحله نهایی پیچینگ ملی مستند کوتاه برگزار شد/ دفاع از ایده‌هایشان
  • ادعای مقام آمریکایی علیه ایران | لوید آستین: ارسال تسلیحات به اسرائیل متوقف شد
  • محمد حسین صفار هرندی: اختلاف داخلی زمینه‌ساز نفوذ دشمن است
  • ترکیب دل‌انگیزی از ایران و عراق و افغانستان
  • سرلشکر سلامی: همه راه‌های نفوذ دشمنان باید بسته شود
  • نداشتن بصیرت نسبت به دشمن، راه نفوذ او را باز می‌کند
  • سلامی: رسالت نیروی قدس پرکردن موارد نفوذ دشمن بین مسلمانان است
  • رادان: پروژه اندلوسی کردن ایران را دارند | حجاب را بگیرند، وطن و دین هم نیست می‌شود | درد بی‌حجابان اقتصاد نیست | آن‌ها که مشکل اقتصادی دارند پشت دولتند
  • رادان: پروژه اندلوسی کردن ایران را دارند | حجاب را بگیرند، وطن و دین هم نیست می‌شود | درد بی‌حجابان اقتصاد نیست | آن‌ها که مشکل اقتصادی دارند پشت این دولتند
  • حضور مرکز گسترش با ۲۲ کتاب در نمایشگاه کتاب تهران